Intratuin Cruquius
Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius is een groot tuincentrum met een regio-functie. Op ruim 10.000 m2 overdekt winkeloppervlak (en buiten nog eens 900 m2) is werkelijk alles te vinden om huis en tuin helemaal spic en span te maken.

Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. In 1914 is de oude firma Van Empelen & Van Dijk opgericht en in de jaren tachtig zijn ze aangesloten bij Intratuin en is de oude naam van de gevel verdwenen. Voor veel mensen uit de regio is ‘Van Empelen' nog een bekende naam. Sinds de oprichting is er heel wat veranderd. Naast allerlei benodigdheden voor de tuin heeft Intratuin Cruquius nu nog veel meer te bieden, zoals een hondenwasstraat. Voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes en koekjes heeft de winkel een heel assortiment aan artikelen. Op de grote afdeling Woonaccessoires kan inspiratie worden opgedaan voor in huis, zoals in de Riverdale Shop. Het is ook echt de moeite waard om bij Tuincafé Het Goede Leven te komen genieten van een heerlijke lunch of tussendoortje.

Intratuin Cruquius in Cruquius leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.intratuin.nl

Intratuin Cruquius
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.