Intratuin Drachten
Intratuin Drachten

Intratuin Drachten verkoopt niet alleen planten en tuinartikelen, maar heeft een uitgebreide collectie met onder andere tuinmeubelen, woondecoraties, diervoeders, grondproducten en kerstartikelen.

Bij binnenkomst valt de Bloemenwereld gelijk op: een presentatie van verse bloemen in verschillende boeketten, kleuren en prijscategorieën. Zo kun je snel een boeketje meepakken als cadeau voor iemand anders of als pronkstuk voor thuis. Liever zelf iets samenstellen? Er staan medewerkers voor je klaar die ter plekke een boeket voor je samenstellen van bloemen die jij hebt uitgekozen.

In de Intratuin is een hele hoek ingericht voor alles op het gebied van de eetbare tuin: fruit, groente, zaden en kruiden. Pauzeer in de winkel in het Proeftuin, waar je zelfs terecht kan voor een high tea. Ook heeft Intratuin Drachten een eigen restaurant: 'Seizoen Op Tafel'!

Intratuin Drachten in Drachten leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.intratuin.nl