1

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (1.01km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (1.35km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (1.51km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Kinderboerderij Heemstede

heemstede, Noord-Holland (1.52km)  -  Kinderboerderij Heemstede is dé plek voor een leuk dagje uit voor kinderen. Cavia's kammen of geiten borstelen, het kan allemaal!

Pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg

heemstede, Noord-Holland (2.07km)  -  Hip en Hollands, dat is pannenkoekenhuis 'De Konijnenberg'. Zowel Jip en Janneke als het meisje met de parel een plekje hebben een plekje in het gezellige roodblauwe interieur gekregen.

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (2.08km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Claus Bowling

hoofddorp, Noord-Holland (2.45km)  -  Kom gezellig bowlen met vrienden, familie of collega's bij Claus Bowling. Of kies voor de nieuwe bowlingsensatie Hyperbowlen, een mix tussen bowlen en gamen! Het centrum is ook geschikt voor een feest of vergadering.

Historisch Museum Haarlemmermeer

hoofddorp, Noord-Holland (2.5km)  -  De drooglegging van de Haarlemmermeerpolder is in heel de wereld bekend. Bekijk het hele verhaal erachter in het Historisch Museum Haarlemmermeer.

Het Kunstfort Vijfhuizen

vijfhuizen, Noord-Holland (3.29km)  -  Bezoek het Kunstfort Vijfhuizen en ontdek een fort dat is ingericht als museum voor hedendaagse moderne kunst.

Cross als een pro op een elektrische motor

hoofddorp, Noord-Holland (3.58km)  -  Stort je op de uitdagende crossbaan van Electric Motorcross Park en neem de bochten en sprongen als een pro op een elektrische motor. Voor kinderen is er een aparte baan met speciale kindermotors.

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (3.71km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Amsterdamse Waterleidingduinen

vogelenzang, Noord-Holland (4km)  -  De Amsterdamse Waterleidingduinen is het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust. Struin door de duinen, de bossen en de heide en geniet van de natuur.

EXPO Greater Amsterdam

vijfhuizen, Noord-Holland (4.01km)  -  In het Noord-Hollandse Vijfhuizen staat een van de meest multifunctionele platforms van West-Nederland voor zakelijke evenementen en entertainment: EXPO Greater Amsterdam. Het glazen gebouw met een dak van zonnepanelen is alleen al een...

Kinderboerderij De Houthoeve

haarlem, Noord-Holland (4.2km)  -  De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

Zwembad Boerhaavebad

haarlem, Noord-Holland (4.47km)  -  Als de zon schijnt is het heerlijk genieten in het kleine buitenbad van Boerhaavebad Haarlem. Beginnen de eerste druppels te vallen? Zwem dan gauw via het luikje naar het recreatiebad.

Bijbelse Tuin

hoofddorp, Noord-Holland (4.68km)  -  Achter de Joannes De Doper parochie ligt de Bijbelse Tuin. De meeste bomen, planten en kruiden in deze tuin worden ook genoemd in de Bijbel. Tussen het groen staan prachtige beelden van Bijbelse figuren. De beelden zijn gemaakt door Karel Gomes.

Jumpen voor alle leeftijden bij JumpSkillz Hoofddorp

hoofddorp, Noord-Holland (4.75km)  -  Indoor trampolinepark JumpSkillz Hoofddorp daagt je uit je skills te komen testen. Kom jumpen voor de lol tijdens de Free Jump of leer toffe tricks en flips tijdens Master Your Skillz. Geniet van een jumpsessie met vrienden, familie of collega's!

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (4.79km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.16km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (5.17km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.23km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

ABC Architectuurcentrum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.23km)  -  In ABC Architectuurcentrum vind je alles over stedenbouw in Haarlem. Ontdek onderliggende architectuur van gebouwen en trek met gidsen door Haarlem.

Primark Hoofddorp

hoofddorp, Noord-Holland (5.23km)  -  Pak een grote XL-shoptas en koop de mooiste kledingstukken voor een prikkie bij de Primark in Hoofddorp.

37PK - Platform voor kunsten Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.24km)  -  In het culturele hart van Haarlem bevindt zich de thuisbasis van kunstenaarsplatform 37PK. Hier organiseren zij tentoonstellingen en allerlei andere kunstgerelateerde activiteiten.

Monkey Town Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.36km)  -  Luchtkussens, trampolines, glijbanen, vervelen is in indoor speeltuin Monkey Town Haarlem onmogelijk!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Cruquius