Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen is de hoofdingang van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ligt aan de Zeeweg richting Bloemendaal aan Zee. In het bezoekerscentrum ontdek je hoe je het beste het Nationaal Park kunt ontdekken. Fietsend, lopend of met een excursie? De tentoonstelling in het centrum geeft een voorproefje van wat er buiten allemaal te zien en te doen is in de natuur.

Snuffel rond in het winkeltje of schuif aan in het Duincafé. Het café heeft een biologisch menu en gezellig terras. Voor kinderen is Bezoekerscentrum De Kennemerduinen ook leuk: het hele jaar door zijn er excursies en evenementen. Ook voor kinderen is het bezoekerscentrum leuk om te ontdekken. Het bezoekerscentrum organiseert het hele jaar door excursies en evenementen.

Er zijn vergaderzalen te huur op locatie en het Duincafé is beschikbaar voor biologische catering met diverse arrangementen. Bekijk meer informatie en details op de website van Bezoekerscentrum De Kennemerduinen.

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.