1

Uitstapjes vlakbij Bezoekerscentrum De...

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

overveen, Noord-Holland  -  Nationaal Park Zuid-Kennemerland is vol ongerepte natuur, van Zandvoort tot IJmuiden. In de verschillende deelgebieden kunnen bezoekers naar hartenlust wandelen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Street Jump Haarlem

overveen, Noord-Holland (0.74km)  -  Spring van trampoline naar trampoline, trotseer de climbing wall en kijk hoe je het redt op het ninja parkour bij Street Jump in Overveen. Hier wissel je jumpen af met dodge ball, dunken en nog veel meer. Vet!

elke dag geopend 

Plukken en proeven bij Landje van de Boer

overveen, Noord-Holland (1.64km)  -  Het land beleven van grond tot mond, dat is het Landje van de Boer. Hier pluk je je eigen groente en fruit en leer je alles over je verse vondsten tijdens de workshops.

vandaag nog gesloten, geopend 24 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (2km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

elke dag geopend 

Zomerse concerten in de natuur bij openluchttheater Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (2km)  -  Openluchttheater Caprera is een smeltkroes van cultuur en natuur. Het openluchttheater bevindt zich in Bloemendaal, omringd door duinen en bos. Een magische plek om zomerse concerten en voorstellingen te bezoeken!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (2.18km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken.

elke dag geopend 

De Ontdekplek - Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.25km)  -  In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

open op woensdag 

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (2.29km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 - 52 56 670 

IJsbaan Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.38km)  -  Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

gesloten, wacht op winteropening  1 oktober t/m 26 maart, van 08:00 uur tot 23:00 uur 

Blazenka: teken- en schilderworkshops voor particulieren en...

haarlem, Noord-Holland (2.53km)  -  Ontdek de kunstenaar in jezelf tijdens een kunstzinnige workshop van Blazenka. Leuk voor een geslaagd vrijgezellenfeest, leuke zussendag of kinderfeestje. Samen leer je alles over kleuren, vormen, bewegingen en... elkaar!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 14 05 78 

Monkey Town Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.68km)  -  Luchtkussens, trampolines, glijbanen, vervelen is in indoor speeltuin Monkey Town Haarlem onmogelijk!

elke dag geopend 

Patronaat Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.87km)  -  Bezoek de Patronaat en zie je favoriete mainstream artiesten live in Haarlem!

's maandags gesloten 

Pathé Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.99km)  -  Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Geniet in één van de acht zalen van jouw favoriete film.

elke dag geopend 

Speeltuin Het Paradijsje

haarlem, Noord-Holland (3.03km)  -  Veilig buitenspelen? Midden in het centrum van Haarlem leven kinderen zich uit in speeltuin Het Paradijsje.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (3.03km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

elke dag geopend 

Stadsschouwburg Haarlem

haarlem, Noord-Holland (3.04km)  -  De Stadsschouwburg Haarlem kent een lange geschiedenis met prachtige theatervoorstellingen.

's zondags gesloten 

Voetballen in een opblaasbal bij BumperballWorld

amsterdam, Noord-Holland (3.1km)  -  Dit is niet zomaar een potje voetbal: bij BumperballWorld stap je in een enorme opblaasbal en beuk je al je vrienden omver. Bij dit spel zijn er geen regels!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 36 28 21 13 

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (3.12km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

geopend op afspraak of bel +(0)23 526 80 04 

Wandelen met Gilde Haarlem

haarlem, Noord-Holland (3.13km)  -  Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

elke dag geopend 

Historische fietstocht door Haarlem

haarlem, Noord-Holland (3.13km)  -  Ontdek het prachtige centrum van Haarlem op de fiets!

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 23 40 004 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bezoekerscentrum De Kennemerduinen