Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij


-advertentiepositie-Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

In het mooie recreatiegebied Spaarnwoude staat Boerderij Zorgvrij. Hier kun je leren en ervaren wat het leven op een biologische boerderij inhoudt. Je kunt hier zelf melk tappen van de koe of je eigen kaas maken! Van november tot mei staan de koeien op stal. De schapen staan bijna het hele jaar buiten, maar in maart haalt de boer ze een paar weken binnen om te lammeren. Op de boerderij zijn er behalve koeien en schapen ook varkens, geiten, kippen, en konijnen te bewonderen.

In de Tuinen op het boerenerf is ook van alles te beleven. Zie verse groente groeien, loop langs de vogelhuisjes met kijkluikjes en bekijk de prachtige 100-jarige boomgaard.

Vlakbij ligt een speelbos, waar ruimte is voor hutten bouwen en avontuur. Er zijn drie grote tipi's van wilgen en een flinke waterpartij. Dat roept om een nader onderzoek! Laarzen aan en spelen maar.

Kom na een heerlijk dagje uit lekker pannenkoeken eten bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Platanen.

Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd op de boerderij, zoals voorleesmiddagen, spannende speurtochten en kinderfeestjes. Ook voor bedrijfsuitjes is Boerderij Zorgvrij zeer geschikt. Werk aan teambuilding en sfeer tijdens de verschillende workshops. Kijk voor alle mogelijkheden op de website.

Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij in Velsen-Zuid leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 85,00 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.spaarnwoude.nl

Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.