Intratuin Almelo
Intratuin Almelo

Intratuin Almelo is een inspiratiebron voor de beginnende en ervaren tuinierder. Daarnaast beschikt deze Intratuin ook over een tuincafé, waar de bezoeker even tot rust kan komen.

De winkel heeft naast alle benodigdheden voor in en om de tuin ook een grote wooncollectie met merken als Riverdale en PTMD. De dierenafdeling is gecertificeerd door Stichting Dierbaar. Elke eerste woensdag van de maand is er een inloopspreekuur met een dierenarts. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals workshops en inspiratiedagen.

In het sfeervolle tuincafé Het Goede Leven kan de bezoeker terecht voor onder andere een ontbijt en een eigentijdse high tea. Daarnaast is een grote kinderspeelhoek te vinden met onder andere playstations. Er is gratis wifi in het gehele tuincentrum. Als extra service heeft Intratuin Almelo een aantal aanhangers die gratis te leen zijn om de aankopen zelf thuis te bezorgen!

Intratuin Almelo in Almelo leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.intratuin.nl

Intratuin Almelo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.