Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren

Tuincentrum Halsteren biedt alles op het gebied van tuinieren, tuinstoelen en -bedden en heeft ook een groot assortiment in huisdierbenodigdheden. Ook is het een geschikte plek voor kinderfeestjes, workshops of koffie drinken op het terras.

Intratuin Halsteren heeft een enorm assortiment aan binnen- en buitenplanten, barbecues en tuinmeubelen. De vis- en vijverafdeling is groots opgezet. Klanten vinden er de meest uiteenlopende aquarium- en vijvervissen, maar ook voeding, planten en andere hardwaren voor deze leuke hobby voor jong en oud. Door het jaar heen organiseert het tuincentrum leuke workshops voor jong en oud. Ook voor kinderfeestjes is het tuincentrum een leuke plek! Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk uitrusten bij De Eetbare Tuin, met een lekkere koffie of verse smoothie, smakelijke lunch of een uitgebreide high tea. Een bezoekje aan dit restaurant maakt het uitstapje naar Intratuin Halsteren compleet!

Intratuin Halsteren in Halsteren leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Intratuin Halsteren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.