Intratuin Weert
Intratuin Weert

Elke tuin wordt groener dan groen na een bezoekje aan de Intratuin in Weert. Koop een paar mooie planten en bloemen en geniet natuurlijk tussen het winkelen door in het biologische Tuincafé.

Intratuin Weert is overtuigd van de topkwaliteit van haar snijbloemen. Zij geeft daarom bij aankoop van bloemen een unieke houdbaarheidsgarantie. Intratuinbloemen zijn minimaal een week na aankoop houdbaar. Wanneer de bloemen binnen een week verwelkt zijn, ontvangt de klant een nieuwe bos. Het is ook mogelijk een bloemetje te laten bezorgen, waar ook ter wereld.

Het Tuincafé van Intratuin Weert is gesitueerd in een serre met een aangenaam uitzicht op een buitentuin. Kwaliteit, versheid van de ingrediënten en een eerlijk product staan hier voorop. Het café beschikt dan ook over het label 'natuurlijk genieten'. De koffiebonen worden op een biologische manier verbouwd en gebrand en voor de appeltaart worden alleen de beste appels van de eerste pluk gebruikt. Allemaal producten met een verhaal. Een luxe ontbijt en een high tea behoren ook tot de mogelijkheden.

Intratuin Weert in Weert leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.intratuin.nl

Intratuin Weert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.