1

Uitstapjes vlakbij Museum Voorlinden

Louwman Museum

den haag, Zuid-Holland (2.09km)  -  Een bezoekje aan het Louwman Museum in Den Haag is voor de echte autoliefhebber een must. Kom en bewonder 's werelds oudste privécollectie automobielen.

Podium NOORD

den haag, Zuid-Holland (2.8km)  -  Podium NOORD is een wijktheater in Den Haag in stadsdeel Haagse Hout. Er zijn voorstellingen voor en door bewoners van Den Haag te zien.

Landgoed Clingendael

den haag, Zuid-Holland (3.12km)  -  Verborgen in de grote stad Den Haag, vlak bij het Haagse Bos, strekt zich een statig landgoed uit. Landgoed Clingendael is een prachtig wandelpark met als grote verrassing de Japanse tuin.

Nationaal Monument Oranjehotel

scheveningen, Zuid-Holland (3.19km)  -  Stap zelf in de cel van de beruchte Scheveningse gevangenis Oranjehotel en voel net als de gevangenen in de Tweede Wereldoorlog de muren op je afkomen. Nationaal Monument Oranjehotel is nu een herinneringscentrum waar je beseft hoe kwetsbaar...

Zwembad Overbosch

den haag, Zuid-Holland (3.24km)  -  Met maar liefst vijf verschillende baden, is er voor het hele gezin iets te beleven in dit mooie binnenbad. Baantjes trekken, lekker spetteren, relaxen of aquasporten: het kan allemaal!

Zwembad Sterrenbad

wassenaar, Zuid-Holland (3.57km)  -  Het Sterrenbad is splinternieuw en nodigt iedere waterrat uit voor een duik. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek of trek baantjes in het strakke wedstrijdbad.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (4.05km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

Tikibad Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (4.15km)  -  Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa en beschikt over diverse waterattracties. Daaronder ook een verwarmd buitenbad met glijbanen en de grootste waterbucket van Nederland.

Vergaderen of congres in Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (4.15km)  -  Duinrell heeft een goed uitgerust congres- en evenementencentrum. Boek hier je vergadering of congres en ga na afloop met je gasten nog een ronde doen door het attractiepark. Even uitleven in de achtbaan of misschien zelfs een duik in het Tikibad.

Gamestate Mall of the Netherlands

leidschendam, Zuid-Holland (4.2km)  -  Get your game on! In Gamestate Leidschendam vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Pier Suites

scheveningen, Zuid-Holland (4.25km)  -  De golven ruisen zachtjes en wiegen je rustig in slaap tijdens een overnachting in de Pier Suites. Deze luxe suites op de Pier van Scheveningen hebben een bubbelbad, een terras en een mooi uitzicht over de Noordzee.

De Pier Pannenkoeken

scheveningen, Zuid-Holland (4.25km)  -  Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt De Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (4.27km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

Happy Moodz

scheveningen, Zuid-Holland (4.31km)  -  Happy Moodz is naar eigen zeggen de ultieme blijmaker op de Scheveningse Pier. Salades, wraps, taart: er staan inderdaad veel blijmakers op de menukaart!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Voorlinden