Uitstapjes vlakbij De Mesdag Collectie

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.25km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (0.26km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (0.48km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

O'Casey's Irish Pub & Restaurant

den haag, Zuid-Holland (0.67km)  -  Voor de onvervalste sfeer van een Ierse Pub hoef je niet naar Ierland. Die vind je ook in O'Casey's Irish Pub & Restaurant in Den Haag! Zo authentiek, dat ze al menig pub uit Ierland verslagen hebben bij 'beste Irish pub' verkiezingen.

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.69km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.9km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (1km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (1.04km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Tourist Tram Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.1km)  -  Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (1.11km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Grote Kerk Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.15km)  -  De Grote Kerk in Den Haag heeft een nationale betekenis. Zo werd prinses Amalia in deze kerk gedoopt en trad prins Constantijn er in het huwelijk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Mesdag Collectie