Uitstapjes vlakbij Kasteel Duivenvoorde

Vlinders aan de Vliet

leidschendam, Zuid-Holland (1.05km)  -  Een tropische jungle, gevuld met vlinders en vogels, het begon ooit als een hobby. Maar nu is Vlinders aan de Vliet een bewonderenswaardige attractie in Leidschendam!

Zwembad De Fluit

leidschendam, Zuid-Holland (2.5km)  -  Zwembad De Fluit heeft drie verschillende baden waar je heerlijk baantjes kunt trekken, disco zwemmen of vrij zwemmen. Heerlijk voor een frisse duik!

Gamestate Mall of the Netherlands

leidschendam, Zuid-Holland (3.21km)  -  Get your game on! In Gamestate Leidschendam vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Zwembad Sterrenbad

wassenaar, Zuid-Holland (3.35km)  -  Het Sterrenbad is splinternieuw en nodigt iedere waterrat uit voor een duik. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek of trek baantjes in het strakke wedstrijdbad.

Zwembad Het Wedde

voorschoten, Zuid-Holland (3.91km)  -  Zwem een aantal baantjes of doe mee met aquasporten bij zwembad Het Wedde in Voorschoten. Daarna kom je heerlijk tot rust in het Turks stoombad.

Golfbaan Het Wedde

voorschoten, Zuid-Holland (3.91km)  -  Golfbaan Het Wedde is, samen met zwembad Het Wedde, een cultureel centrum en een sporthal, een multifunctioneel centrum. De golfbaan heeft negen holes en is precies 1001 meter lang.

Podium NOORD

den haag, Zuid-Holland (4.59km)  -  Podium NOORD is een wijktheater in Den Haag in stadsdeel Haagse Hout. Er zijn voorstellingen voor en door bewoners van Den Haag te zien.

Tikibad Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (4.62km)  -  Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa en beschikt over diverse waterattracties. Daaronder ook een verwarmd buitenbad met glijbanen en de grootste waterbucket van Nederland.

Vergaderen of congres in Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (4.62km)  -  Duinrell heeft een goed uitgerust congres- en evenementencentrum. Boek hier je vergadering of congres en ga na afloop met je gasten nog een ronde doen door het attractiepark. Even uitleven in de achtbaan of misschien zelfs een duik in het Tikibad.

Hooghkamerpark Leiden

leiden, Zuid-Holland (4.62km)  -  Kijken naar de dieren op de dierenweide en lekker spelen op de kinderspeelplaats, of een rondje lopen om de waterpartij. Het Hooghkamerpark in Leiden is leuk voor het hele gezin.

Louwman Museum

den haag, Zuid-Holland (4.76km)  -  Een bezoekje aan het Louwman Museum in Den Haag is voor de echte autoliefhebber een must. Kom en bewonder 's werelds oudste privécollectie automobielen.

Museum Voorlinden

wassenaar, Zuid-Holland (4.95km)  -  Museum Voorlinden is een privémuseum in Wassenaar, vol hedendaagse en moderne kunstwerken van kunstverzamelaar Joop van Caldenborgh. Het museum heeft een bibliotheek, restaurant en wandeltuin.

Zwembad Overbosch

den haag, Zuid-Holland (5.4km)  -  Met maar liefst vijf verschillende baden, is er voor het hele gezin iets te beleven in dit mooie binnenbad. Baantjes trekken, lekker spetteren, relaxen of aquasporten: het kan allemaal!

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (5.51km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (5.64km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (5.77km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

ADO Den Haag Museum

den haag, Zuid-Holland (5.88km)  -  Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek in het ADO Den Haag Museum ook wat de voetbalclub door de jaren heen in de regio heeft betekend.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Duivenvoorde