AFAS Circustheater

Legendarische musicals als Miss Saigon, The Sound of Music en Tarzan trokken vele bezoekers naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. En meer mooie voorstellingen staan nog te wachten!

Wat in 1950 nog een echt circus was werd in 1991 gekocht door Joop van den Ende voor het symbolische bedrag van één euro. In ruil voor die lage prijs moest hij het circus ombouwen tot een theater. De eerste musical die te zien was in het AFAS Circustheater was Les Misérables. Na deze volgden nog veel meer succesvolle musicalproducties, zoals Lion King en Mary Poppins.

Naast musicals staat er ook cabaret, theater en concerten op de agenda. De locatie leent zich ook voor verschillende zakelijke evenementen. Bij het theater is een restaurant gevestigd. Ongeveer twintig keer per jaar treden ook internationale artiesten op. Houd de agenda in de gaten en beleef het perfecte avondje uit. Met partner, vriendinnen of gezin: het wordt zeker een ervaring om nooit te vergeten!

AFAS Circustheater in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

AFAS Circustheater

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.