WONDR Experience


-advertentiepositie-Insta-museum WONDR in Amsterdam

Dompel je onder in de WONDR Experience, waar visuele magie samengaat met oneindige creativiteit. Een confettiwereld vol kleur en sensatie, ontworpen in samenwerking met jonge kunstenaars. Kom en ga op ontdekking in dit artistieke funhouse. Dans, zing, deel en laat je verbeelding helemaal los gaan. Spelen staat hier voorop. En fotografeer en film naar hartelust, want ook daar is WONDR voor bedoeld.

WONDR Experience mag dan een speeltuin voor volwassenen zijn, maar is ook leuk voor kinderen. Daarom zijn er speciale tijden voor families met hun kinderen: Kids Time. Dan mogen ook de kinderen tot en met tien jaar naar binnen, zelfs met korting! Wel met volwassenen om een oogje in het zeil te houden.

Pink Beach

Bij WONDR vind je ook Pink Beach, waar je terecht kunt voor een hapje en drankje in een tropische oase vol roze tinten. Het zand is roze en natuurlijk is het zwembad gevuld met ballen. Helemaal in de stijl van WONDR dus. Voor Pink Beach moet je apart reserveren. Je kunt natuurlijk ook je hoofd om de hoek steken en vragen of ze nog een plekje hebben, maar het is er vaak druk.

 Bezoek www.wondrexperience.com

Speeltuin voor volwassenen. Foto: WONDR Experience
Speeltuin voor volwassenen. Foto: WONDR Experience