The Park Playground Breda


-advertentiepositie-



VR Experience The Park Playground Breda - GESLOTEN

Reis in het centrum van Breda naar een compleet andere dimensie. Bij The Park Playground, VR experience Breda sta je binnen een paar tellen aan de andere kant van de wereld of zelfs in een totaal vreemd universum. De levensechte virtual reality games bezorgen je een bijzondere ervaring waarbij je als SWAT team een bankgebouw bevrijdt, het gevecht aangaat met zombies of erachter probeert te komen wie van jullie toch de Mol is. Met je VR-bril op en gewapend met een geweer duik je de 200m2 grote free roaming area in. Spring, buk en ren weg zoals je in het echt ook zou doen!

Experiences

Bij The Park Playground VR experience ga je op avontuur, samen met je vrienden, familie of collega's. Voordat je daadwerkelijk de arena betreedt, krijg je eerst een korte uitleg over je 'gear' en virtual reality in het algemeen. Vervolgens wordt je om te oefenen losgelaten op meerdere leuke minigames. Ready, go! Nu is het tijd om te strijde te trekken voor de hoofdmissie van je keuze:

  • The Hallow: je belandt in een wereld vol zombies en buitenaardse wezens. Schakel ze uit!
  • De Mol: een van jullie bedondert de boel. Kom erachter wie de saboteur van het stel is.
  • The Heist: in deze spannende VR escape room ga je als SWAT een bank in om de gijzelaars te bevrijden.
  • Mask of the Pharaoh: bevrijd de professor uit een Egyptische piramide (vanaf 7 jaar).
  • Mission Planet X: ga op missie naar Planeet X en red de aarde.
  • Don't scream: probeer in dit rijk der angsten niet te schrikken en vooral niet te gillen!

Teambuilding

Geef je teammaten aanwijzingen en geef elkaar rugdekking. Samen rondreizen door een virtuele wereld is bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit. Communicatie is namelijk onmisbaar om je doel te bereiken. En dat niet alleen, want na afloop is er meer dan genoeg stof om nog lang over na te praten. Bekijk alle arrangementen voor groepen bij The Park Playground.

The Park Playground Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen en jongeren.

 Bezoek theparkplayground.com

The Park Playground Breda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.