Breda

Dagje of weekendje Breda - wat te doen?

Uitstapjes Breda (53)

Kasteel van Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda, nu vindt je hier de opleiding van officieren van de Nederlandse krijgsmacht. Kijk eens binnen in dit stadskasteel en droom weg naar de begintijd van het huis Oranje-Nassau.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 8,95

kinderen vanaf € 7,95

Bierreclame Museum

BREDA, NOORD-BRABANT - Wie houdt niet van een glaasje goudgeel vocht? Een biertje op z'n tijd gaat er vaak wel in. In het Bierreclame Museum bevindt zich de grootste collectie oude bierreclames van heel Europa.

open op zondag

entree gratis

Bistro Sharlot

ULVENHOUT, NOORD-BRABANT - Geniet van heerlijke Ulvenhoutse asperges of allerlei verse vis- en vleesgerechten. Bij Bistro Sharlot wordt veel met verse groente gewerkt. Gezond en lekker dus!

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag

entree vanaf € 45,95

Het Boshuis

BREDA, NOORD-BRABANT - In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of gewoon als je een vergaderruimte zoekt.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Kunstijsbaan Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Kunstijsbaan Breda staat garant voor schaatsplezier! Of je een marathonschaatser, een wedstrijdschaatser of een recreatieve schaatser bent, dat maakt niet uit.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,40

kinderen vanaf € 5,00

Princenhaags Museum

BREDA, NOORD-BRABANT - De Bredase wijk Princenhage was vroeger een zelfstandige gemeente, maar is in 1942 aan Breda toegevoegd. In het Princenhaags Museum blijft de geschiedenis van de wijk bewaard met documenten, foto's en voorwerpen uit de historie van Princenhage.

open op woensdag - soms geopend op zondag en zaterdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen gratis

De Uitvindfabriek

BREDA, NOORD-BRABANT - De Uitvindfabriek is dé plek voor kinderen om spelenderwijs je talenten te ontdekken op het gebied van creativiteit en techniek.

geopend op afspraak of bel 040-7873506 voor meer informatie

entree vanaf € 7,50

Van de redactie

UITagenda