1

Uitstapjes vlakbij Workshop Koken met Insecten

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (1.76km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Ontsnap uit een virtueel labyrint vol raadsels in VR World

breda, Noord-Brabant (1.83km)  -  Zet een virtual reality bril op bij VR World in Breda en beleef avonturen waar je eerder alleen maar van droomde... Probeer te ontsnappen uit een van de super spannende VR escaperooms of vlieg als een vogel en race als een echte Formule 1 coureur.

Indoor speelparadijs Kabonk

breda, Noord-Brabant (1.89km)  -  Springen, klimmen en glijden tot je niet meer kunt! Indoor speelparadijs Kabonk heeft wel zeven verdiepingen vol speeltoestellen en 200 meter aan glijbanen.

Pathé Breda

breda, Noord-Brabant (1.9km)  -  Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (1.93km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (2km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Cross Jumps Breda

breda, Noord-Brabant (2.06km)  -  Kom gezellig een dagje vrij springen bij Cross Jumps Breda en ontdek een bijzondere opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline.

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (2.08km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

Chassé Theater

breda, Noord-Brabant (2.15km)  -  Het Chassé Theater heeft drie zalen, waar het hele jaar door allerlei bijzondere culturele voorstellingen te zien zijn.

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (2.19km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (2.21km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Breda's Begijnhofmuseum

breda, Noord-Brabant (2.32km)  -  In Breda staat het oudste begijnhof van Nederland. De laatste Begijn stierf daar in 1990. Nu kunnen bezoekers er zien hoe Begijnen leefden.

Dille & Kamille Breda

breda, Noord-Brabant (2.35km)  -  Dille & Kamille Breda heeft een uitgebreid assortiment van spullen met een stijlvolle natuurlijke uitstraling voor huis, tuin en keuken. Laat je verleiden door de heerlijke geuren en de rustige sfeer in de winkel.

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (2.41km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

De Uitvindfabriek

breda, Noord-Brabant (2.44km)  -  De Uitvindfabriek is dé plek voor kinderen om spelenderwijs je talenten te ontdekken op het gebied van creativiteit en techniek.

Poppodium Mezz in Breda

breda, Noord-Brabant (2.47km)  -  Poppodium Mezz Concerts & Dance is het hart van de popmuziek in Breda. Swing mee met hits uit de seventies of ga los tijdens een rockconcert.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (2.5km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (2.52km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (2.53km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (2.55km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (2.59km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

Intratuin Breda

breda, Noord-Brabant (2.63km)  -  Intratuin Breda is een gezellig tuincentrum met een uitgebreid assortiment voor binnen én buiten en een groot aanbod van activiteiten.

Salandra Creaties

breda, Noord-Brabant (2.64km)  -  Een compleet verzorgd en uitgewerkt kinderpartijtje? Huur een kist bij Salandra en maak het feestje tot een geweldig succes.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (2.67km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Theater de Avenue

breda, Noord-Brabant (2.68km)  -  Een avondje uit in theaterrestaurant De Avenue is een complete beleving: lekker eten en een dinnershow op niveau.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Workshop Koken met Insecten