Buitenactiviteit Outdoor Breda

 buitenactiviteit outdoor Breda en omgeving

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Blind Walls Gallery

breda, Noord-Brabant  -  Ontdek de Blind Walls Gallery: meer dan honder street art kunstwerken sieren gebouwen door de hele stad. Volg de route of ga op pad met een gids.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Pier15®

breda, Noord-Brabant  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

Intratuin Breda

breda, Noord-Brabant  -  Intratuin Breda is een gezellig tuincentrum met een uitgebreid assortiment voor binnen én buiten en een groot aanbod van activiteiten.

Bootje Varen Breda

breda, Noord-Brabant  -  Ontdek Breda vanaf het water in een sloep van Bootje Varen Breda. Laat je meevoeren door een schipper of huur zelf een bootje en ga op pad. Trossen los!


UITagenda Breda outdoor