Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij De Zandberg

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (0.79km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (1.25km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (1.54km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (1.57km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (1.6km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (1.74km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (1.74km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (1.76km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (1.77km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (1.78km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (1.78km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (1.82km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (1.86km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (1.89km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (1.91km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (1.99km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij De Zandberg