1

Uitstapjes vlakbij Vogel revalidatiecentrum...

Vincent van GoghHuis

zundert, Noord-Brabant (1.77km)  -  Ontdek meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op de plek waar hij is geboren. Het Vincent van Gogh Huis staat op zijn geboortegrond, hoewel het niet meer het originele huis is. Het museum is leuk interactief en heeft wisselende exposities.

-in the spotlights-

Zwembad de Wildert

zundert, Noord-Brabant (2.59km)  -  Zwembad De Wildert heeft een groot recreatiebad, peuterbad en wedstrijdbad. Bij mooi weer is het buitenbad geopend en kun je heerlijk zonnen in de ligweide.

-in the spotlights-

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (10.7km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (10.87km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (11.97km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vogel revalidatiecentrum Zundert