Natuurparken Noord-Brabant

natuurparken in Noord-Brabant (14)

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij, maar als je er eenmaal binnen bent geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

elke dag geopend 

Recreatieplas De Langspier

boxtel, Noord-Brabant  -  Recreatieplas De Langspier is een natuurzwembad tussen Boxtel en Esch. Geniet van het heldere water, een uitgestrekt zandstrand en de groene ligweiden.

geopend, elke dag geopend 

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

elke dag geopend 

Oisterwijkse Bossen en Vennen: bewonder Brabant op z'n mooist

oisterwijk, Noord-Brabant  -  In het hart van de Oisterwijkse Bossen en Vennen vind je Bezoekerscentrum Oisterwijk, het startpunt van wandelingen en fietstochten door het prachtige Brabantse natuurgebied. Leuk: voor kinderen is er een natuurspeeltuin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stem en help ons winnen!

Bezoekerscentrum De Kraaijenberg

bergen op zoom, Noord-Brabant  -  Ontdek de Brabantse Wal en het natuurgebied de Markiezaat vanuit bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Het centrum zelf heeft regelmatig wisselende exposities over de planten en dieren die leven in de Markiezaat, een zoetwater-moerasgebied.

open op zondag - soms geopend op woensdag 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

oisterwijk, Noord-Brabant  -  In het midden van Brabant bevindt zich Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het gebied is enorm en voor wandelaars is het heerlijk om door het grote stuifzandgebied te banjeren.

's maandags gesloten 

Natuurgebied Baronie van Breda

breda, Noord-Brabant  -  De Baronie van Breda is een uitgestrekt natuurgebied rondom Breda. Wandel in een gevarieerd landschap of ga spelen in één van de natuurspeeltuinen.

elke dag geopend 

Nationaal Park De Biesbosch - Bezoekerscentrum Drimmelen

drimmelen, Noord-Brabant  -  Alle informatie over Nationaal Park De Biesbosch is te vinden in Biesboschcentrum Drimmelen. Ook is dit centrum het startpunt voor mooie kanotochten.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

De Groote Heide

soerendonk, Noord-Brabant  -  Wandelen, fietsen, paardrijden.. Buitenmensen kunnen hun geluk niet op in het prachtige natuurpark De Groote Heide, onder Eindhoven.

elke dag geopend 

Belevingstuin Breda

breda, Noord-Brabant  -  In de belevingstuin van De Blauwe Kamer kan iedereen vertoeven, ook kinderen met een visuele en verstandelijke handicap. De belevingstuin wordt momenteel onder handen genomen. Check de website van Visio voor het laatste nieuws .

elke dag geopend 

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

elke dag geopend 

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant  -  De Philips Fruittuin is een groene plek dicht tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Doe een speurtocht door de tuin, eet een pannenkoek of bezoek de landwinkel met streekproducten.

's maandags gesloten 

Win 2 vrijkaartjes voor glowgolf bij Hollywood Café

prijsvraag Speel glowgolf in een waanzinnig lichtgevend decor onder het toeziend oog van Marilyn Monroe, Indiana Jones of - niet schrikken - King Kong. Drink daarna koffie of nip aan een cocktail in een van de beroemde filmscenes die zijn nagebouwd in Hollywood Café. Een dagje uit vol glitter en glamour!...

UITagenda Noord-Brabant natuurparken

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Natuurparken Noord-Brabant UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

woensdag

30 september 2020Vollemaanwandeling Sint AnthonisPaddenstoelen met soep in NP De Loonse en Drunense DuinenZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschwoensdag 30 september 2020

donderdag

1 oktober 2020Vollemaanwandeling Sint AnthonisPaddenstoelen met soep in NP De Loonse en Drunense DuinenZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschdonderdag 1 oktober 2020

vrijdag

2 oktober 2020Vollemaanwandeling Sint AnthonisPaddenstoelen met soep in NP De Loonse en Drunense DuinenZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschvrijdag 2 oktober 2020

zaterdag

3 oktober 2020Paddenstoelen met soep in NP De Loonse en Drunense DuinenZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschzaterdag 3 oktober 2020

zondag

4 oktober 2020Zwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschzondag 4 oktober 2020

maandag

5 oktober 2020Zwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de BiesboschZwerftocht door de Biesboschmaandag 5 oktober 2020