Senioren Noord-Brabant

 Dagje uit met senioren Noord-Brabant en omgeving

Christoffelhoeve

elsendorp, Noord-Brabant  -  Bij de Christoffelhoeve in Elsendorp kun je je de hele dag vermaken. Er is boerengolf, voetgolf, puzzelspeurtochten en nog veel meer te vinden.

Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede

prinsenbeek, Noord-Brabant  -  In het Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede leer je over een vergeten periode uit de Nederlandse geschiedenis: de mobilisatie van het Nederlandse leger van 1939 tot 1940. Een bijzonder museum om in rond te lopen.

Museum Dansant

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Bezoek het orgelpaleis Museum Dansant en maak een ontdekkingsreis terug in de tijd over de geschiedenis van de orgel!

NAC Museum

breda, Noord-Brabant  -  Een voetbalclub heeft geen grote prijzenkast nodig om een rijke historie te hebben. In het NAC Museum kun je de schatten uit de geschiedenis van de Bredase voetbalclub bewonderen.

Pannenkoekenboot Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Stap met je familie of vrienden aan boord van het nostalgische schip 'Ouwe Dirk'. Hier worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Terwijl de pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis langzaam het centrum van Den Bosch uit vaart, heb jij de eerste...