Uitstapjes vlakbij Meierijsche Museumboerderij

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (4.62km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

Op kamelensafari in het Brabantse land

berlicum, Noord-Brabant (5.4km)  -  Hier staan geen koeien, maar kamelen in de stal! Aai ze, knuffel ze, voer ze en waag je aan een kamelenritje bij Kamelenmelkerij Smits. En wie geeft het kamelenkalf de fles? Leuk: er zijn allerlei extra activiteiten bij te boeken voor groepen.

Autotron

rosmalen, Noord-Brabant (6.46km)  -  Wie op zoek is naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement, kan veel kanten op bij beurzen- en evenementenlocatie Autotron Rosmalen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenactiviteit: het is beide mogelijk.

Pannenkoekenboerderij De Kabouter

schijndel, Noord-Brabant (6.79km)  -  Zin in lekkere pannenkoeken? Pannenkoekenboerderij De Kabouter heeft de pan al warm! Kinderen die zijn uitgegeten, leven zich in de achtertuin uit in de leuke speeltuin, racen op de skelters en springen op de trampoline.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (7.03km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (7.28km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

Zwemmen bij De Beemd in Veghel

veghel, Noord-Brabant (7.5km)  -  Zwemmen bij De Beemd Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. Na het zwemmen kun je vervolgens ontspannen in de sauna, het stoombad of de whirlpool.

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (8.52km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (9.77km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Meierijsche Museumboerderij