Alpacafarm Vorstenbosch

Alpacafarm Vorstenbosch

Maak met een kudde wollige alpaca's een wandeling door de prachtige bossen van De Maashorst. Wandel met de knuffelige beesten door het natuurgebied en ontdek leuke weetjes over hun bijzondere wol. Alpaca's zijn minilama's - maar in tegenstelling tot de lama spugen alpaca's niet zo vaak. Ze zijn heel vriendelijk en nieuwsgierig. Tijdens de wandeling worden er pauzes ingelast voor jezelf en de alpaca's zodat jullie even kunnen uitrusten en samen op de foto kunnen. Een wandeling duurt in totaal zo'n twee uren; comfortabele kleding en schoenen zijn dus een pre. Je kunt ook een meet & greet boeken en in de weides kennismaken met de alpaca's van Alpacafarm Vorstenbosch.

Goed om te weten: in mei worden de alpaca's geschoren en zijn ze dus iets minder wollig. Honden mogen niet mee op een wandeling. De farm is niet met OV te bereiken.

Alpacafarm Vorstenbosch in Vorstenbosch leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Alpacafarm Vorstenbosch

Foto: Alpacafarm Vorstenbosch.