Uitstapjes vlakbij Willem Merkxtuin

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (0.11km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (0.12km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (0.19km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (0.22km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (0.23km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (0.26km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (0.27km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (0.33km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (0.39km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (0.44km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (0.49km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (0.67km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Happy Station

breda, Noord-Brabant (0.78km)  -  Happy Station is hét Playmobil-dorp op station Breda. Met een speelhoek, mooie diorama's en een enorme keuze aan Playmobil te koop. Het paradijs voor Playmobielliefhebbers!

Cross Jumps Breda

breda, Noord-Brabant (0.97km)  -  Kom gezellig een dagje vrij springen bij Cross Jumps Breda en ontdek een bijzondere opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Willem Merkxtuin