Bootje Varen Breda
Bootje Varen Breda

Ontdek Breda vanaf het water met een rondvaart van Bootje Varen Breda. Twee uur lang neemt de schipper je mee over de Singels in een elektrische sloep. Leun achterover, kijk om je heen en luister naar de boeiende verhalen over de bezienswaardigheden en geschiedenis van de gezellige Brabantse stad.

Openbare rondvaart

De openbare rondvaart is een mooie manier om binnen korte tijd veel van Breda te zien. Aan boord is plaats voor maximaal 50 personen. Onderweg kom je onder andere langs 't Spanjaardsgat, het Valkenbergpark, de Koepelgevangenis en meer bijzondere highlights van de stad. Je vertrekt vanaf de hippe horecagelegenheid BAAI Breda, met een gezellig terras pal aan het water. Wil je voorafgaand aan of na afloop van je rondvaart een drankje? Dan hoef je dus niet ver lopen.

Zelf varen

Liever zelf varen? Ook dat kan! Huur een zeven persoons Wally en verken de wateren van Breda op eigen houtje. Stuur je bootje door de Singels, en vaar dwars door de wijken Boeimeer en 't Ginneken. En als je dan toch de smaak te pakken hebt, zoek dan ook nog het groen op van natuurgebied Markdal.

Bootje Varen Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek bredarondvaart.nl

Vaar door de Singels van Breda. Foto: © Breda Marketing
Vaar door de Singels van Breda. Foto: © Breda Marketing