Kunstijsbaan Breda


-advertentiepositie-Kunstijsbaan Breda

Kunstijsbaan Breda heeft behalve de 400-meterbaan een ijsvloer van 30 bij 60 meter. In de wintermaanden mag iedere schaatser hier zijn of haar kunsten oefenen. Om vervolgens uit te rusten met warme chocolademelk en een gevulde koek. Kunstijsbaan Breda organiseert daarnaast ook diverse andere activiteiten, zoals discoschaatsen. Je kunt ook je kinderfeestje geven: samen ijshockey of kindercurling spelen!

Kom met de vriendengroep, je collega's of je familie. De schaatsbaan is een prima uitje voor een gezelschap. Voor groepen serveert het restaurant smakelijke buffetten. In het restaurant ligt een rubberen vloer, dus de schaatsen mogen gewoon aan blijven tijdens een smakelijke pauze. Direct naast het ijs staat ook een koek-en-zopiekraam, voor de snelle trek.

Optisport heeft ook kunstijsbanen in Dordrecht en Hoorn.

Kunstijsbaan Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 20,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.optisport.nl

Kunstijsbaan Breda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.