Kunstijsbaan Breda

Kunstijsbaan Breda heeft, behalve de 400-meterbaan, ook een ijsvloer van 30 bij 60 meter. In de wintermaanden mag iedere schaatser hier zijn of haar kunsten oefenen. Om vervolgens uit te rusten met warme chocolademelk en een gevulde koek. Iedere vrijdag is er discoschaatsen, om het weekend swingend te beginnen. Kunstijsbaan Breda organiseert daarnaast ook diverse andere activiteiten, als de dolkomische Icegames. Daag je familie of collega's uit voor verschillende ijskoude spellen! Je kunt ook je kinderfeestje geven: samen ijshockey of kindercurling spelen! Kies één van de leuke activiteiten!

Groepsuitje op de schaatsbaan

Kom met een hele groep, je bedrijf of je familie! De schaatsbaan is een prima uitje voor een heel gezelschap, er zijn leuke arrangementen. Voor groepen serveert het restaurant smakelijke buffetten. Ideaal voor een gezellige familiedag of een bedrijfsuitje! In het restaurant ligt een rubberen vloer, dus de schaatsen mogen gewoon aan blijven tijdens een smakelijke pauze. Direct naast het ijs staat ook een koek-en-zopiekraam, voor de snelle trek. Behalve schaatsen is het ook mogelijk om met een groep een curling-arrangement te boeken. Een mooie gelegenheid om deze onbekende sport eens uit te proberen.

Leuk om te weten: Optisport heeft ook kunstijsbanen in Dordrecht en Hoorn.

Kunstijsbaan Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 5,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.