Uitstapjes vlakbij Parkhoeve Brede-Noord

FunZone Breda

breda, Noord-Brabant (1.19km)  -  Spelen het leukste wat er is. Bij FunZone Breda ravotten de jonge avonturiertjes ongeremd op alle toffe klim- en speeltoestellen. Of ga voor een dagje jumpen in het trampolinepark. Cool!

Intratuin Breda

breda, Noord-Brabant (1.5km)  -  Intratuin Breda is een gezellig tuincentrum met een uitgebreid assortiment voor binnen én buiten en een groot aanbod van activiteiten.

Cross Jumps Breda

breda, Noord-Brabant (1.91km)  -  Kom gezellig een dagje vrij springen bij Cross Jumps Breda en ontdek een bijzondere opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline.

Happy Station

breda, Noord-Brabant (2.1km)  -  Happy Station is hét Playmobil-dorp op station Breda. Met een speelhoek, mooie diorama's en een enorme keuze aan Playmobil te koop. Het paradijs voor Playmobielliefhebbers!

Belcrum Beach

breda, Noord-Brabant (2.45km)  -  Voor een stranddag hoef je niet ver van huis: bij Belcrum Beach in Breda geniet je midden in de stad van alles wat het strand te bieden heeft.

Pier15®

breda, Noord-Brabant (2.49km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (2.57km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (2.64km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

Bootje Varen Breda

breda, Noord-Brabant (2.66km)  -  Ontdek Breda vanaf het water in een sloep van Bootje Varen Breda. Laat je meevoeren door een schipper of huur zelf een bootje en ga op pad. Trossen los!

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (2.78km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (2.8km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (2.85km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (2.87km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (2.95km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Parkhoeve Brede-Noord