FunZone Breda
FunZone Breda

Rennen! Zodra kinderen binnenstappen bij FunZone Breda is er geen houden meer aan. Er is zoveel te spelen. Roetsj in een grote band van de glijbaan, klim naar de top van de speelvulkaan, bouw een huis met grote gekleurde blokken of rijd een rondje over het parcours in een raceauto. En dat is nog lang niet alles want in de grote speelkooi, klauteren de avonturiertjes onder, over en dwars door hindernissen. En een speelparadijs zonder ballenbak is natuurlijk geen speelparadijs.

Trampolinepark

Even verderop in het trampolinepark jump je zo hoog je kunt op de vele trampolines. Durf je een salto te maken? Geen zorgen, je komt zacht terecht. Zeker wanneer je gaat voor de bak vol met grote schuimblokken. Maar je kunt ook een potje freerunnen over de hindernisbaan of je reactievermogen testen door zo snel mogelijk op de lichtknoppen te meppen. Ook heel leuk voor tieners!
Uitgespeeld of gesprongen? Sluit je bezoek dan af met een hapje eten en een koud drankje op het terras.

FunZone Breda in Breda leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.funzone.nl

FunZone Breda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.