1

VR World Breda
Ontsnap uit een virtueel labyrint vol raadsels in VR World

De wildste dromen komen uit in VR World Breda! Niets houd je nog tegen om te vliegen als een vogel of het circuit te bedwingen als een echte Formule 1 coureur. Of durf je een ontsnappingspoging te wagen uit een horrorhuis? Of te strijden tegen robots? Zet een hightech VR-headset op en ga op avontuur in deze nieuwe wereld.

Escapen in VR

Voor de spannendste uitdaging in VR World Breda heb je maar 45 minuten de tijd... Kies uit één van de spannende VR escaperooms en ga met je zelf samengestelde team een labyrint van puzzels en raadsels binnen. Overal klinken geluiden en je ziet van alles bewegen, maar hoe kun je ontsnappen? Dat is de enige vraag die telt! VR World heeft het grootste aanbod aan VR escaperooms in de Benelux, dus er valt genoeg te kiezen.

Escape The Lost Pyramid

Kies voor een avontuur in The Lost Pyramid, een virtuele wereld die is gebaseerd op de game Assassin's Creed Origins en reis naar 1928 om te ontdekken waar een verloren expeditiegroep is gebleven. Grotere groepen kunnen in teams tegen elkaar strijden! Of probeer de spannende horror huizen, gevangenissen en andere escape rooms van ARVI. Wie durft het aan?

Teamuitje in 3D

Ontdek samen met collega's de wereld van virtual reality en test de skills van je team. Ontmantel samen een bom of kies uit de 60 ervaringen die VR World heeft samengesteld. De FutureDome kan ook dienst doen als arena voor een zinderend vuurballengevecht tussen jou en je vrienden. In deze virtual reality experience is écht alles wat je kunt bedenken mogelijk.

Meer dan games

Ben je niet zo van de actie en avontuur? VR hoeft niet altijd bloedstollend te zijn:
  • Schommel in 360 graden op een schommelschip of trek je wingsuit aan en vlieg over de magische Alpen. Ook erg leuk voor kinderfeestjes!
  • Ga samen op ontdekkingsreis in een multiplayer virtual reality game. Je zit dus samen in hetzelfde spel! Mogelijk voor vier en voor zes personen;
  • Is boogschieten of een andere sport iets voor je? Probeer het uit!
  • Lukt het jou om met futuristische lichtzwaarden op de maat van de muziek de juiste acties uit te voeren?
Bekijk hier het complete aanbod. De enthousiastelingen van VR World bieden ook virtual reality experiences op locaties naar keuze. VR World komt dan met apparatuur en al naar jouw kantoor of verjaardag toe!

VR World Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 25,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vr-world.nl

Speel de vetste games in virtual reality. Foto: VR World Breda.
Speel de vetste games in virtual reality. Foto: VR World Breda.
Ontsnap uit spannende VR escaperooms. Foto: VR World Breda.
Ontsnap uit spannende VR escaperooms. Foto: VR World Breda.
Race als een Formule 1 coureur. Foto: VR World Breda.
Race als een Formule 1 coureur. Foto: VR World Breda.
Headset op en gaan! Foto: VR World Breda.
Headset op en gaan! Foto: VR World Breda.