1

B-inmotion


-advertentiepositie-Ontdek eigenzinnig Breda tijdens een ontmoetingsreis

Een dagje in Breda? Kijk dan verder dan de mooie historische stad en ga op bezoek bij de bewoners thuis. B-around organiseert een ontmoetingsreis langs Bredanaars met een bijzondere achtergrond, leefstijl of denkwijze die graag hun verhalen delen. Een verrassend leuk uitje voor wie weleens wil weten wat zich achter de voordeur van anderen afspeelt.

Aangenaam kennismaken

Ontmoet een kunstenaar in zijn atelier, dwaal over de zolder van een verzamelaar of laat je verrassen door de tarotkaarten van een spiritueel adviseur. Een ontmoetingsreis door Breda neemt je mee langs bijzondere verhalen die je horizon ongetwijfeld verbreden.

Hoe het werkt

Na een korte introductie ga je in groepen van vijf à zes personen met de fiets of te voet op pad. Altijd is er een verrassende combinatie van adressen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij thema's die op dat moment belangrijk zijn voor de groep. Tussen de ontmoetingen door is er ruimte voor een pauze.

Een ontmoetingsreis is ook mogelijk in Den Bosch en Dordrecht.

B-inmotion in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.b-inmotion.nl

B-inmotion
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.