Kids Wonderland

Regen of zon, bij Kids Wonderland is altijd een avontuur te beleven! Hier ravotten kinderen tot en met twaalf jaar in een echte wonderwereld in de binnenspeeltuin van meer dan 2500 vierkante meter. Zo dwarrel je als vlinder door het Vlinderslot of hijs je jezelf in de tien meter hoge wensboom, waar je het mooiste uitzicht hebt over het hele park. Of maak een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan. Buiten wacht er nog eens 3000 vierkante meter speelplezier.

Speeltuin vol magie

Kids Wonderland is tot 19:00 uur open en zodra de schemering valt, wordt het park magisch verlicht. Sprookjesachtig! Terwijl kinderen spelen op glijbanen, trampolines en zelfs lasergamen, genieten ouders tussen de feeërieke lichtjes op het terras van het uitzicht. Natuurlijk mogen begeleiders en oudere kinderen gewoon lekker meespelen als dat kan. Niet alle speeltoestellen en attracties zijn geschikt voor volwassenen. Huishoudelijke mededeling: het dragen van sokken is op veel attracties verplicht, dus neem sokken mee.

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Voor jarige jobs en jetten zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Zo kun je een glittertattoo laten zetten, mascottes Linny en Berry ontmoeten en samen genieten van ranja, patat en meer lekkers. Er zijn vier verschillende kinderfeestjes te boeken. Leuk: welk arrangement je ook kiest, de jarige krijgt altijd een cadeautje. Ook voor schoolreisjes is Kids Wonderland een leuk uitje.

Meerdere dagen komen spelen? Kom dan een nachtje slapen op Linberg Park.

Kids Wonderland in Molenschot leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.kidswonderland.nl

Kom spelen bij Kids Wonderland. Foto: Linberg Park.
Kom spelen bij Kids Wonderland. Foto: Linberg Park.
Hijs jezelf omhoog in de wensboom. Foto: Linberg Park.
Hijs jezelf omhoog in de wensboom. Foto: Linberg Park.
Arrrr. Verdedig je piratenschip als een echte piraat! Foto: Linberg Park.
Arrrr. Verdedig je piratenschip als een echte piraat! Foto: Linberg Park.