Capfun Camping Wondermolen
Capfun Camping Wondermolen

Capfun Camping Wondermolen is een grote camping in het midden van Noord-Brabant, in het pittoreske dorpje Molenschot. Het zwemparadijs en de indoorspeeltuin Kids Wonderland maken het tot een echt familiepark.

Kies een van de chalets, voor verschillende groepsgroottes en geniet van een fijne vakantie met het hele gezin! Vanaf het Hemelvaartsweekend is er elk weekend een animatieprogramma. Daarnaast vermaken kinderen zich prima in de speeltuinen of het deels overdekte zwemparadijs met gekleurde glijbanen en een waterspeeltuin. Tijdens de vakantieperiodes wordt het vaste recreatieteam versterkt door een animatieteam. Camping Wondermolen ligt in de bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg, een uitstekende uitvalsbasis om Noord-Brabant uitgebreid te verkennen. Het is ook mogelijk het zwembad en Kids Wonderland een dagje te bezoeken zonder op het park te verblijven.

Capfun Camping Wondermolen in Molenschot leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.capfun.nl

Capfun Camping Wondermolen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.