Uitstapjes vlakbij The Park Playground Breda

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (0.27km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Chassé Theater

breda, Noord-Brabant (0.28km)  -  Het Chassé Theater heeft drie zalen, waar het hele jaar door allerlei bijzondere culturele voorstellingen te zien zijn.

Gamestate Breda

breda, Noord-Brabant (0.34km)  -  Get your game on! In Gamestate Breda vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Winkelcentrum De Barones

breda, Noord-Brabant (0.43km)  -  Winkelcentrum De Barones heeft haar plaatsje in het hart van de stad. Tientallen winkels met een gevarieerd aanbod zorgen voor een hoop winkelplezier.

Stedelijk Museum Breda

breda, Noord-Brabant (0.46km)  -  Stedelijk Museum Breda vertelt alles over erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en over de moderne hedendaagse kunst. Het museum komt voort uit Breda's Museum en MOTI, Museum of the Image.

Willem Merkxtuin

breda, Noord-Brabant (0.47km)  -  De Willem Merkxtuin is een bijzondere stadstuin in Breda. Je loopt er zo aan voorbij. Ga je er toch even binnen, geniet je van de rust en van de kunst die er staat.

Walkabout Café

breda, Noord-Brabant (0.47km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Grote Kerk Breda

breda, Noord-Brabant (0.48km)  -  Niet alleen de buitenkant van de Grote Kerk in Breda is imposant, maar ook de binnenkant is prachtig! In de kapel, met een plafond bekleed met bladgoud, liggen de voorvaderen van ons koningshuis begraven.

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (0.49km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (0.52km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

Salandra Creaties

breda, Noord-Brabant (0.54km)  -  Een compleet verzorgd en uitgewerkt kinderpartijtje? Huur een kist bij Salandra en maak het feestje tot een geweldig succes.

Kasteel van Breda

breda, Noord-Brabant (0.56km)  -  Vroeger heersten de Heren van Breda vanuit het grootse Kasteel van Breda. Sinds 1828 zit hier de Koninklijke Militaire Academie. Op speciale dagen kun je dit stadskasteel uit de begintijd van het huis Oranje-Nassau nog bezoeken.

Pathé Breda

breda, Noord-Brabant (0.6km)  -  Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (0.62km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Blind Walls Gallery

breda, Noord-Brabant (0.62km)  -  Ontdek de Blind Walls Gallery: meer dan honder street art kunstwerken sieren gebouwen door de hele stad. Volg de route of ga op pad met een gids.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (0.67km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Park Valkenberg

breda, Noord-Brabant (0.69km)  -  In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (0.98km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van The Park Playground Breda