1

Waterbike Breda




Waterbike Breda: fietsen door de Singels

Breda op een actieve manier ontdekken? Stap dan op een Waterbike en verken deze bruisende Brabantse stad vanaf het water. Trap jezelf door de Singels en geniet onderweg vanaf het mooie uitzicht. Naast ontspannen en goed voor wat extra beweging, is een stukje waterfietsen ook nog volledig duurzaam. Fiets in één of twee uur langs onder andere langs het Spanjaardsgat en het stadspark. Leg even aan voor een drankje en geniet!

Single fiets of tandem

In tegenstelling tot bij veel andere waterfietsen zit je bij Waterbike niet achterover, maar net als op een stadsfiets of hometrainer. Per fiets is er plek voor twee personen. De een trapt, de ander zit op een luchtmatras voorop. Maar leuker is het nog om de krachten te verdelen op een tandem. Start je fietstochtje bij café DOK19 aan de Haven Breda. Let op: kinderen zijn alleen toegestaan wanneer ze samen met een ouder op een tandem plaatsnemen.

Groepsuitje

Een dagje waterfietsen door Breda is ook heel geschikt als groepsuitje. Je wordt niet nat en je kunt ook lekker bijkletsen terwijl je op je dooie gemakje verder vaart. Ben je met een groep van meer dan 14 personen, dan kun je het waterbiken ook nog combineren met een lunch aan het begin of halverwege in het Valkenbergpark tijdens een picknick.

Waterbike Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek waterbikebreda.nl

Trappen over de Singels van Breda. Foto: © Breda Marketing
Trappen over de Singels van Breda. Foto: © Breda Marketing