1

Steel de show op de catwalk in Madame Tussauds

Nieuw geopende Fashion Show maakt van jou een covermodel!

Ontmoet modellen op de catwalk in Madame Tussauds!   Nieuws door
Foto 1. Fashion Show: steel de show op de catwalk! Foto: Madame Tussauds

22 juni 2015 bijgewerkt: 4 oktober 2016 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland In Madame Tussauds ontmoet je al je helden. In de nieuw geopende Fashion Show zie je bekende modellen in actie op de catwalk. Paradeer mee en steel de show!

Fashion Show

Fashion Show, het nieuwe onderdeel in Madame Tussauds, schittert van de glamour en glitter. De nieuw geopende fashion-afdeling heeft een heuse catwalk, waar je zelf over kunt paraderen. Te gast zijn niemand minder dan de topmodellen Naomi Campbell, Kate Moss en onze eigen Doutzen Kroes. Anna Wintour heeft zich naast de catwalk verschanst om de modellen te beoordelen op geheel eigen wijze.

Handig: bestel je (gezins)ticket voor Madame Tussauds nu extra voordelig via DagjeWeg.NL Tickets. Dat scheelt je zo enkele euro's!

Op de cover

Anna Wintour, hoofdredacteur van modeblad Vogue, geeft jou de kans om te schitteren op de nieuwste cover van het blad. Waag een loopje over de catwalk en voor je het weet ben je een covermodel! Als je geen behoefte hebt aan die bekendheid, dan kun je nog veel meer helden ontmoeten in Madame Tussauds. of je nu van film of muziek houdt, van voetbal of kunst, van de 'rich & famous' of van grootheden uit de geschiedenis. Ze staan allemaal op je te wachten in deze verbazingwekkende wereld van was.

Praktische informatie

Steal de Show is een nieuw onderdeel van Madame Tussauds in Amsterdam. Het wassenbeeldenmuseum is alle dagen geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Tip: Bestel meteen online tickets voor Madame Tussauds en krijg korting!
Foto 2. Ga op de foto met Anna Wintour. Foto: Madame Tussauds
Foto 3. Je eigen cover! Foto: Madame Tussauds

Laatst gewijzigd: 2016-10-04 11:34:54 · Gepubliceerd: 2015-06-19 12:30:48 - 1759