The Amsterdam Dungeon: kijken en huiveren

In The Amsterdam Dungeon dompel je je onder in vijfhonderd jaar duistere geschiedenis van Nederland. Elf shows, zeven acteurs en een tour van tachtig minuten zorgen voor een huiveringwekkende belevenis! Door de nieuwe en verbeterde opzet ondervind je aan den lijve de spanning die er in de kelder van de leerlooierij op de Zeedijk heerst. Hier sta je oog in oog met de moordlustige Helena en gil en lach je om de kakelende heksen. Al je zintuigen worden geprikkeld en het kippenvel verdwijnt niet meer van je lijf. Kijk, ruik, ontmoet, luister en huiver!

Special effects

Je wordt tijdens één van de elf shows meegenomen naar vroeger tijden. Door special effects en geluiden ondervind je zelf hoe het was om in de tijd van de VOC te leven, overgeleverd te zijn aan de Bloedraad van de Spaanse Inquisitie of wat er gebeurde met de verdachten van hekserij. Wees op je hoede, want er wordt geen gelegenheid onbenut gelaten om je de stuipen op het lijf te jagen.

Gekkenhuis

Een cast van professionele acteurs speelt gruwelijke rollen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Rembrandts vroegere minnares dwaalt ook in The Dungeon rond. Opgesloten in een gekkenhuis kijkt zij vanuit de duisternis naar iedere indringer. Je ontmoet ze om de beurt. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Stoere kinderen kunnen hier ook op schoolreisjes komen of een kinderfeestje vieren.

The Amsterdam Dungeon: kijken en huiveren in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.