360 Amsterdam Tours


-advertentiepositie-360 Amsterdam Tours

De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets. Ontdek 'Mokum' zoals je het nooit eerder zag. Leer alles over de historie van de stad, wandel door het leven van Anne Frank, ontdek de zeven zonden of spring op de fiets en maak een rondje langs de werken van beeldhouwer Hildo Krop. Amsterdam is bovendien een stad met veel verschillende smaken. Letterlijk! Maak een toffe speurtocht langs de gezelligste plekken van De Jordaan. Treed op die manier in de FOODsporen van de inwoners.

De tour is ook geheel vegetarisch te volgen. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met andere dieetwensen (glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, koolhydraatarm, suikervrij, etc.) Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op met de organisatie.

360 Amsterdam Tours in Amsterdam-Noord leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.360amsterdamtours.com

Maak een culinaire stadswandeling door Amsterdam. Foto: 360 Tours Amsterdam
Maak een culinaire stadswandeling door Amsterdam. Foto: 360 Tours Amsterdam
Scoor een heerlijk ijsje. Foto: 360 Tours Amsterdam
Scoor een heerlijk ijsje. Foto: 360 Tours Amsterdam