1

Uitstapjes vlakbij Grietje Tump Museum

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (6.25km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (1.9km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (2.63km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (2.71km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (2.85km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Grietje Tump Museum