Uitstapjes vlakbij Zwembad De Lieberg

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (1.07km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (1.48km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (1.58km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (1.94km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (2.05km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (3.96km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (4km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (4.1km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (4.37km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (4.89km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Lieberg