Uitstapjes vlakbij Zwembad De Lieberg

Rex Hilversum - club en restaurant

hilversum, Noord-Holland (1.02km)  -  In een voormalige bioscoop op de bekende straat Groest in Hilversum bevindt zich Rex Hilversum: een club en restaurant in één.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Hilversum

hilversum, Noord-Holland (1.05km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Hilversum vind je mooie hebbedingetjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

elke dag geopend 

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (1.07km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

elke dag geopend 

Stadswandeling door Hilversum

hilversum, Utrecht (1.18km)  -  Hilversum heeft een rijke geschiedenis en mooie architectuur. Ontdek deze mediastad tijdens een interessante stadswandeling met een gids.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zonnestudio Jetset Hilversum

hilversum, Noord-Holland (1.31km)  -  Een lekker bruin kleurtje in de winter? Je krijgt het bij de professionele Zonnestudio Jetset Hilversum.

elke dag geopend 

Bowling en Partycentrum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (1.37km)  -  Troef elkaar af op de bowlingbaan: wie gooit de meeste strikes? Bij Bowling & Partycentrum Hilversum kun je met kleine en grote gezelschappen terecht.

's maandags gesloten 

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (1.48km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

elke dag geopend 

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (1.58km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (1.98km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje. Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

elke dag geopend 

Speelbos 't Laer

laren, Noord-Holland (1.99km)  -  Tijd om terug te gaan naar de natuur. Want buiten spelen is goed voor je! Ontdek het zelf en ga ravotten in Speelbos 't Laer.

elke dag geopend 

Goois Openluchttheater De Lieberg

eemnes, Utrecht (2.67km)  -  Verscholen in het bos bevindt zich Goois Openluchttheater De Lieberg. In de zomer is het hier genieten van kindervoorstellingen en koffieconcerten.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september 

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (3.95km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

gesloten, open van  18 maart t/m 4 september, van 11:00 uur tot 20:00 uur 

Klimmen en buitensporten in Midden-Nederland bij Rock Steady

bussum, Noord-Holland (3.98km)  -  Familiedagen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes; breng ze door bij het klim- en buitensportcentrum Rock Steady! Hier kun je klimmen, met én zonder touw of snowboarden en skiën op de rollerbaan.

elke dag geopend 

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (4km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Monkey Town Bussum

bussum, Noord-Holland (4.01km)  -  Monkeytown Bussum is een groot indoorspeelparadijs voor kinderen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, klauteren en rondrennen.

elke dag geopend 

Kunst, theater en muziek bij Singer Laren

laren, Noord-Holland (4.1km)  -  Singer Laren is zowel een villa vol kunstwerken als een theater vol toneel, cabaret, musical en muziek.

's maandags gesloten 

Singer Laren

laren, Noord-Holland (4.1km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

's maandags gesloten 

Biologisch-dynamische Tuinderij Land en Boschzigt

's-graveland, Noord-Holland (4.18km)  -  Land en Boschzigt is de oudste biologisch-dynamische tuinderij in Nederland. De vers van het land geoogste producten zijn te koop in de natuurvoedingswinkel op het terrein.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderspeurtocht Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (4.37km)  -  Ben de Boomwachter zorgt voor de bomen bij Kasteel Groeneveld. Hij neemt alle kinderen graag mee voor een spannende zoektocht door het park en een ontmoeting met bijzondere bomen.

's maandags gesloten 

Op zoek naar de natuur bij Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (4.37km)  -  De natuur rond Kasteel Groeneveld zit vol spannende verrassingen voor kinderen. Ze beleven en ontdekken de natuur met het leuke programma dat is opgesteld door Staatsbosbeheer: zelf thee plukken, geblinddoekt bomen herkennen en nog veel meer.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag