Uitstapjes vlakbij Bowling en Partycentrum...

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (0.25km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (0.32km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (0.4km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (0.97km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (1.4km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (3.96km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

Buggyrijden in het Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (3.96km)  -  De zon schijnt op je gezicht en de wind waait door je haren. Maak een ritje in een buggy, zo op de openbare weg, langs de mooiste plekjes van het Gooi. Of probeer eens een ouderwetse Solex!

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (4.19km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (4.26km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling en Partycentrum Hilversum