Groningen

Groningen: de favorieten van Rineke
GRONINGEN - Ontdek de mooiste plekjes in Groningen!
Schiet met kanonnen bij Terra Mora!
BOURTANGE - Stap bij Terra Mora in de geschiedenis en schiet met kanonnen!

Dagje of weekendje Groningen - wat te doen?

Uitstapjes Groningen (15)

Zwembad Noord Stadskanaal

STADSKANAAL, GRONINGEN - Bad Noord is al sinds 1937 een begrip in Stadskanaal. Een gezellig openluchtzwembad voor baantjestrekkers en andere waterratten, met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt het NK Bommetje.

gesloten, open van  29 april t/m 9 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur

Zwembad Dubbelslag

DELFZIJL, GRONINGEN - Neem een duik in Zwembad Dubbelslag in Delfzijl! Banenzwemmen, aquasporten of zwemles; dit is een zwembad voor echte actievelingen!

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Helperzwembad

GRONINGEN, GRONINGEN - Het Helperzwembad in Groningen is een sfeervol binnenbad voor het hele gezin. Trek baantjes, volg zwemlessen of speel gewoon lekker in het water. Meer dan dit, heb je eigenlijk niet nodig!

elke dag geopend

Zwembad De Parrel

GRONINGEN, GRONINGEN - Volwassenen kunnen lekker baantjes trekken en aquajoggen in zwembad De Parrel en kinderen kunnen hier zwemlessen volgen.

elke dag geopend

Zwembad De Beemden

BEDUM, GRONINGEN - Actief bezig zijn of relaxt baantjes zwemmen. Voor iedereen heeft zwembad De Beemden een leuke uitdaging. Bij zon en regen!

elke dag geopend

Zwemkasteel Nienoord

LEEK, GRONINGEN - Roetsj van de glijbaan, plons in het buitenbad en relax in de whirlpool! Geniet van een dag vol zwemplezier bij Zwemkasteel Nienoord!

's maandags gesloten

Zwembad De Hardenberg

FINSTERWOLDE, GRONINGEN - Kom naar het Groningse Finsterwolde en neem een duik in zwembad De Hardenberg. Het water is hier nooit kouder dan 29 graden.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Zwembad De Watertoren

WINSCHOTEN, GRONINGEN - Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

elke dag geopend

Openluchtzwembad De Griffioen

GRIJPSKERK, GRONINGEN - Spring van de airtrampoline in het water en geniet van een heerlijk ijsje. Openluchtzwembad de Griffioen biedt de hele zomer plezier voor jong en oud.

gesloten, open van  2 mei t/m 12 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur

Het Helperzwembad

GRONINGEN, GRONINGEN - De buurt rondom het Helperzwembad boft met het zwembad dichtbij. Lekker baantjes trekken en leuke zwemfeestjes voor kinderen.

elke dag geopend

Zwembad Electra

LAUWERZIJL, GRONINGEN - Zwembad Electra is een openluchtzwembad in het Groningse Lauwerzijl. Zomers is het bad open voor zwemlessen, van het gewone ABC-diploma tot survivalzwemmen en snorkelen. Natuurlijk kun je er ook vrij zwemmen.

gesloten, open van  21 april t/m 3 september, van 10:00 uur tot 19:30 uur

Openluchtzwembad Hoogkerk

GRONINGEN, GRONINGEN - Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

gesloten, open van  5 mei t/m 2 september, van 07:00 uur tot 19:30 uur