groningen

Groningen Binnenactiviteit (156)

Museum Wierdenland

EZINGE, GRONINGEN - De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze heuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Herberg Onder De Linden

ADUARD, GRONINGEN - Geniet als een koning van het heerlijke eten bij Herberg Onder de Linden. Na een culinaire avond kun je lekker ontspannen blijven slapen in de herberg.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 70,00

Oudheidkamer Uithuizermeeden

UITHUIZERMEEDEN, GRONINGEN - In de Oudheidkamer in Uithuizermeeden krijgt de bezoeker het gevoel terug in de tijd te zijn. Uniek is de mogelijkheid een kamer te boeken in het museum.

geopend op afspraak of bel +31 (0)595-412178 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen gratis

Overnachten in De Amshoff

KIEL-WINDEWEER, GRONINGEN - De geschiedenis komt tot leven tijdens een overnachting in de oude pastorie, de Amshoff. Geniet hier ook van de prachtige Engelse landschapstuin.

elke dag geopend

entree vanaf € 59,75

Restaurant Visser-Vis

LAUWERSOOG, GRONINGEN - Restaurant Visser-Vis serveert de heerlijkste visgerechten. Bijna rechtstreeks vanuit de zee op het bord, want elke dag wordt er verse vis ingeslagen!

elke dag geopend

entree vanaf € 10,75

Nationaal Rijtuigenmuseum

LEEK, GRONINGEN - De naam zegt het al! In het Nationaal Rijtuigenmuseum is een collectie koetsen, rijtuigen en sleden te bewonderen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Eetcafé De Grote Frederik

GRONINGEN, GRONINGEN - Aan een gezellig pleintje zit eettent De Grote Frederik. Regionale producten, betaalbare wijnen en een heerlijk terras.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 17,50

De Kaaskop

GRONINGEN, GRONINGEN - Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

elke dag geopend

entree vanaf € 17,50

Mariakerk

KREWERD, GRONINGEN - De Mariakerk in Krewerd staat er al sinds 1280 en binnen hangt nog altijd de mystieke sfeer van de middeleeuwen. Kom het zestiende-eeuwse orgel bewonderen!

elke dag geopend

gratis toegang

UITagenda Groningen, vanaf 21 augustus 2018