Uitstapjes vlakbij Duikschool Lie Kie Sang

Zwembad De Watertoren

winschoten, Groningen (3.49km)  -  Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

Dinopark Landgoed Tenaxx

wedde, Groningen (3.79km)  -  Op het Landgoed Tenaxx in Wedde houden levensgrote dino's zich schuil! Hoor je ze brullen in het woud? Ga op avontuur in het Dinopark op Landgoed Tenaxx. Het park zit ook vol bijzondere bomen.

-aanbevolen door adverteerder-

Museum Slag bij Heiligerlee

heiligerlee, Groningen (4.97km)  -  Wie weet het nog? De Slag bij Heiligerlee? Het bekende begin van de Tachtigjarige Oorlog. Dit museum brengt je voor even weer terug naar die tijd.

Klokkengieterijmuseum

heiligerlee, Groningen (5.01km)  -  Klokken, klokken en nog eens klokken, dat is te zien in het Klokkengieterijmuseum. Elke klok heeft zijn eigen geschiedenis, dat maakt dit museum zo bijzonder.

Museum Kapiteinshuis Pekela

nieuwe pekela, Groningen (5.25km)  -  Breng een bezoekje aan de negentiende eeuw in het Kapiteinshuis Pekela, waar alles er nog net zo uit ziet als vroeger, toen kapitein Kornelis Jans Boon er woonde met zijn vrouw.

Intratuin Winschoten

winschoten, Groningen (5.42km)  -  Kom langs voor advies voor de inrichting van je huis, tuin of terras bij de Intratuin in Winschoten. Doe inspiratie op en koop de leukste sfeervolle producten.

De Wilde Tuin Burcht Wedde

wedde, Groningen (6.27km)  -  Pal naast Kinderhotel Burcht Wedde ligt De Wilde Tuin. En de naam zegt het al: hier mag de natuur lekker zijn gang gaan. Geniet van ongerepte natuur en ravot naar hartenlust!

-aanbevolen door adverteerder-

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (6.36km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.

Stationsgebouw NOLS

veendam, Groningen (8.59km)  -  Bezoek een station van vroegere eerste klasse en belandt in de geschiedenis van de stoomtrein bij stationsgebouw NOLS in Veendam.

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (8.61km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

Museum Restaurant Slaait'nhoes

onstwedde, Groningen (8.89km)  -  In de gerestaureerde Saksische vakwerkboerderij Slaait'nhoes vind je nu een streekmuseum en restaurant. Een fijn startpunt om de regio Westerwolde te ontdekken met zijn kronkelende riviertjes, pittoreske dorpjes, oerbos en verborgen hoekjes.

Vesting Oudeschans

oudeschans, Groningen (9.06km)  -  De groene punten in het landschap laten nog zien dat het Oudeschans in Oost-Groningen ooit een vestingdorp was. Ontdek de mooiste plekjes in en om dit dorp.

Veenkoloniaal Museum

veendam, Groningen (9.16km)  -  Leer alles over de geschiedenis van Oost-Groningen en bezoek de interessante wisselende exposities in het Veenkoloniaal Museum.

Blauwestadhoeve groepsaccommodatie

midwolda, Groningen (9.22km)  -  Blauwestadhoeve biedt meer dan alleen een grote groepsaccommodatie. Gasten kunnen hun verblijf uitbreiden met diverse arrangementen, zoals workshops.

Restaurant museumboerderij Hermans Dijkstra

midwolda, Groningen (9.45km)  -  In een prachtige Engelse landschapstuin bevindt zich Boerderij Hermans Dijkstra. Eerst een hapje eten en daarna bijkomen in het luxe gastenverblijf. Dat is ontspannen midden in de natuur!

Tuinfleur bezoektuin

oostwold, Groningen (9.54km)  -  Wandel langs allerlei zeldzame planten en bloemen in de Tuinfleur bezoektuin. Vanaf het verhoogde terras heb je uitzicht over het Groningse Oldambtmeer.

Strand Noord Midwolda

midwolda, Groningen (9.6km)  -  Strand Noord aan het Oldambtmeer in Midwolda is een populaire plaats om in de zomer te vertoeven. De zwemplas heeft een zandstrand, horeca aan het water en een speeltuin voor kinderen.

Zwembad De Hardenberg

finsterwolde, Groningen (9.62km)  -  Kom naar het Groningse Finsterwolde en neem een duik in zwembad De Hardenberg. Het water is hier nooit kouder dan 29 graden.

Groninger Genever Stokerij

oostwold, Groningen (9.77km)  -  Ontdek de smaak en geur van de Graanrepubliek Oldambt met een rondleiding én proeverij langs de uitgestrekte graanvelden in de Groninger Genever Stokerij.

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (9.81km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

MOW I Museum Westerwolde.

bellingwolde, Groningen (9.95km)  -  In het Groningse Bellingwolde bevindt zich het MOW: Museum Westerwolde, eigenzinnig in een prachtige omgeving. Ontdek het Groningse platteland aan de hand van kunst.

Noord-Nederlands Trein en Tram Museum

zuidbroek, Groningen (11.1km)  -  In het oudste stationgebouw van Groningen is het Noord-Nederlands Trein en Tram Museum te vinden. Het Noord-Nederlandse verleden van trein en tram is hier te bezichtigen.

Vakantiehuis De Graanrepubliek

finsterwolde, Groningen (11.14km)  -  Verblijf als groep tot twintig personen als boeren op stand in De Graanrepubliek. De boerderij bevindt zich tussen uitgestrekte graanvelden en imposante boerderijen. Daarnaast zijn er vergadermogelijkheden van groepen tot achttien personen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Duikschool Lie Kie Sang