1

Uitstapjes vlakbij Tuinfleur bezoektuin

Strand Noord Midwolda

midwolda, Groningen (1.65km)  -  Strand Noord aan het Oldambtmeer in Midwolda is een populaire plaats om in de zomer te vertoeven. De zwemplas heeft een zandstrand, horeca aan het water en een speeltuin voor kinderen.

Vakantiehuis De Graanrepubliek

finsterwolde, Groningen (2.82km)  -  Verblijf als groep tot twintig personen als boeren op stand in De Graanrepubliek. De boerderij bevindt zich tussen uitgestrekte graanvelden en imposante boerderijen. Daarnaast zijn er vergadermogelijkheden van groepen tot achttien personen.

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (3.21km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.

Restaurant museumboerderij Hermans Dijkstra

midwolda, Groningen (3.5km)  -  In een prachtige Engelse landschapstuin bevindt zich Boerderij Hermans Dijkstra. De boerderij is helemaal ingericht in de stijl van een rijke herenboer uit 1900. Eerst een hapje eten en daarna rondgeleid worden over de boerderij. Dat is ontspannen!

Intratuin Winschoten

winschoten, Groningen (4.7km)  -  Kom langs voor advies voor de inrichting van je huis, tuin of terras bij de Intratuin in Winschoten. Doe inspiratie op en koop de leukste sfeervolle producten.

Klokkengieterijmuseum

heiligerlee, Groningen (5.21km)  -  Klokken, klokken en nog eens klokken, dat is te zien in het Klokkengieterijmuseum. Elke klok heeft zijn eigen geschiedenis, dat maakt dit museum zo bijzonder.

Zwembad De Watertoren

winschoten, Groningen (6.06km)  -  Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

Vesting Oudeschans

oudeschans, Groningen (8.25km)  -  De groene punten in het landschap laten nog zien dat het Oudeschans in Oost-Groningen ooit een vestingdorp was. Ontdek de mooiste plekjes in en om dit dorp.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tuinfleur bezoektuin