Uitstapjes vlakbij Museum Stad Appingedam

Damster Wandelingen

appingedam, Groningen (0.05km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis, karakteristieke straatjes en groene parken van Appingedam via Damster Wandelingen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Møhlmann

appingedam, Groningen (1.39km)  -  Kom naar Museum Møhlmann en bekijk kunst die wat voorstelt: realistische en figuratieve kunst.

geopend, lang weekend (vr za zo) 

Bowlingcentrum Passe Partout Appingedam

appingedam, Groningen (1.45km)  -  Een actief avondje uit is te vinden bij bowlingcentrum Passe Partout! Ook geschikt als vergaderlocatie of feestlocatie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad Dubbelslag

delfzijl, Groningen (1.96km)  -  Neem een duik in Zwembad Dubbelslag in Delfzijl! Banenzwemmen, aquasporten of zwemles; dit is een zwembad voor echte actievelingen!

elke dag geopend 

Camping Ekenstein

appingedam, Groningen (3.05km)  -  Bij Camping Ekenstein vindt de kampeerder cultuur, natuur en rust. De camping ligt aan de rivier het Damsterdiep op twee kilometer afstand van Appingedam.

geopend, elke dag geopend 

Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein

appingedam, Groningen (3.38km)  -  Op twintig minuten rijden van de stad Groningen ligt Landgoed Ekenstein. De accommodatie in Appingedam dient als hotel, restaurant en is ook in gebruik als vergaderruimte.

elke dag geopend 

Woonboerderij Schathuis Wijtwerder Heerd

oosterwijtwerd, Groningen (3.47km)  -  Proef de sfeer van vervlogen tijden tijdens een overnachting in het schathuis Wijtwerder Heerd. Geniet van het weidse Groninger land op de fiets. De boerin heeft mooie tochten uitgezet in de omgeving.

elke dag geopend 

Mariakerk

krewerd, Groningen (3.88km)  -  De Mariakerk in Krewerd staat er al sinds 1280 en binnen hangt nog altijd de mystieke sfeer van de middeleeuwen. Kom het zestiende-eeuwse orgel bewonderen!

elke dag geopend 

MuzeeAquarium Delfzijl

delfzijl, Groningen (4.91km)  -  Leer de maritieme geschiedenis van Delfzijl kennen in het MuzeeAquarium en neem een kijkje in het zeeaquarium.

elke dag geopend 

Eemshotel Delfzijl

delfzijl, Groningen (5.06km)  -  Het Eemshotel in Delfzijl maakt slapen op zee mogelijk. Dit hotel is hoog op palen gebouwd en biedt een prachtig uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken.

elke dag geopend 

Kabouterpad in het Steendamsterbos

steendam, Groningen (5.36km)  -  Je ziet meteen dat er iets bijzonders is in het Steendamsterbos. Er staan namelijk twee hoge rode palen met witte stippen, waartussen een paadje begint. Waar zou die heenleiden? Naar de kabouters! Volg de prachtig geschilderde kabouterpalen en...

elke dag geopend 

Restaurant Kaap Steendam

steendam, Groningen (5.36km)  -  Gezellig, open, licht en vol hout: bij Kaap Steendam voel je je snel thuis. Het is er heerlijk eten en drinken, midden tussen het water en de nieuwe natuur. Hou hun agenda in de gaten, want je kunt er geregeld eten met live muziek.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Villapark Schildmeer

steendam, Groningen (5.97km)  -  Villapark Schildmeer is een mooi vakantiepark voor liefhebbers van varen. Vakantiegasten kunnen hun sloep in de zomer direct aanmeren bij het vakantiehuisje. Geniet van deze waterrijke omgeving in een luxe woning aan het water.

elke dag geopend 

Vakantie en Recreatieoord Klein Finland

wagenborgen, Groningen (9.31km)  -  Aan het Hondshalstermeer in het Groningse Wagenborgen ligt Vakantie en Recreatieoord Klein Finland. Hier is het heerlijk ontspannen in de natuur.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Stad Appingedam