groningen

Groningen Senioren (32)

Museum Musica

STADSKANAAL, GRONINGEN - In een voormalig kerkje in Stadskanaal bevindt zich een klein muziekparadijsje. Museum Musica toont vele harmoniums, pianola's, speeldozen, radio's en draaiorgels.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree onbekend

Spa Loppersum

LOPPERSUM, GRONINGEN - Kom tot rust in het oude Raadhuis van Loppersum. Geniet bij Spa Loppersum van de heerlijke sauna's of van een massage volgens de vier elementen. Ben je na afloop zo ontspannen? Boek dan een heerlijke overnachting in het aangrenzende Hotel Spoorzicht.

elke dag geopend

entree vanaf € 25,50

Noord-Nederlands Trein en Tram Museum

ZUIDBROEK, GRONINGEN - In het oudste stationgebouw van Groningen zit het jonge Noord-Nederlands Trein en Tram Museum. Het Noord-Nederlandse verleden van trein en tram is hier te vinden.

open op zondag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Kasteelmuseum De Menkemaborg

UITHUIZEN, GRONINGEN - Ga terug in de tijd op de Menkemaborg en ontdek hoe het was om te leven op een Groninger borg, een versterkt kasteel. Het echtpaar Alberda vertelt er alles over!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Borg De Fraeylemaborg

SLOCHTEREN, GRONINGEN - Wandel in een park met een Engelse landschapsstijl en bewonder De Fraeylemaborg. Ontdek samen met de kinderen het avontuurlijke sprokkelpad of loop een van de andere routes.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Hortus botanicus Haren

HAREN, GRONINGEN - De grootste botanische tuin van Nederland is te vinden in het Groningse Haren. Planten uit alle streken en landen groeien hier dat het een lieve lust is. Kom tot rust in de Chinese tuin en bewonder de mooiste bloemen in de Floriadetuin.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Zaalverhuur Herberg In De Valk

MIDDELSTUM, GRONINGEN - Herberg In De Valk is warm, knus en zit vol gezelligheid. De zalen in de herberg zijn te huur voor feesten of workshops. Let op: de Herberg herstelt van de schade die is ontstaan door de aardbevingen in Groningen en is daarom beperkt toegankelijk!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 29,50

Het Helperzwembad

GRONINGEN, GRONINGEN - De buurt rondom het Helperzwembad boft met het zwembad dichtbij. Lekker baantjes trekken en leuke zwemfeestjes voor kinderen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,90

kinderen vanaf € 4,20

peuters gratis

's Lands Huys

BOURTANGE, GRONINGEN - Restaurant 's Lands Huys ligt aan het pittoreske Marktplein in het centrum van de vesting Bourtange. Sluit je bezoek aan de stad af met een heerlijk diner in dit sfeervolle restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,75