Uitstapjes vlakbij Vismarkt Groningen

Cadeauwinkel Lily & Rose

groningen, Groningen (0.1km)  -  Bij cadeauwinkel Lily & Rose in Groningen vind je van alles wat. Alle producten hebben een exclusief tintje en dat is leuk geven. Je vindt er zowel cadeautjes voor kinderen als voor volwassenen.

's zondags gesloten 

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen (0.1km)  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

geopend op afspraak of bel  

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.11km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

's zondags gesloten 

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (0.13km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.14km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

elke dag geopend 

Der Aa-kerk

groningen, Groningen (0.18km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

's maandags gesloten 

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.19km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 712 3234 

Cadeauwinkel De Regenboog

groningen, Groningen (0.19km)  -  Houten puzzels met alle kleuren van de regenboog, fleurige sleutelhangers, boekjes, spelletjes en talloze andere hebbedingetjes waar je blij van wordt. Je vindt het allemaal in cadeauwinkel De Regenboog, in het leukste winkelstraatje van...

's zondags gesloten 

Klinkhamer antiek en curiosa

groningen, Groningen (0.2km)  -  Antiekwinkel Klinkhamer is dé plek om antiek, curiosa en oude platen te vinden. In de ruimte van maar liefst 200 vierkante meter kun je urenlang rondneuzen.

's zondags gesloten 

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (0.2km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Woonwinkel Søstrene Grene Groningen

groningen, Groningen (0.21km)  -  Winkels van Søstrene Grene vind je in Spanje, Noorwegen, Zweden en Denemarken, maar ook in Groningen! Bijzondere hebbedingetjes voor in huis waar je blij van wordt.

elke dag geopend 

Ariola Groningen

groningen, Groningen (0.21km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

's zondags gesloten 

Martinitoren Groningen

groningen, Groningen (0.21km)  -  De Martinitoren is de trots van de stad. Beklim de toren en bekijk Groningen van bovenaf.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Groningen

groningen, Groningen (0.22km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Groningen. Hier vind je mooie robuuste artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

De Boergondiër Groningen

groningen, Groningen (0.22km)  -  Er gaat niets boven Groningen, zeggen ze. Proef het zelf bij De Boergondiër, in de Folkingestraat!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 31 39 741 

Palace Groningen

groningen, Groningen (0.23km)  -  Het strand is dichterbij als gedacht in de Kokomo Beach Club, in het hartje van Groningen.

open op donderdag en zaterdag 

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

elke dag geopend 

Stadswandeling in Groningen

groningen, Groningen (0.31km)  -  Stadsgids Henk Bakker leidt bezoekers rond door Oud-Groningen. Zo ontdek je de stad op een unieke manier.

elke dag geopend 

Pathé Groningen

groningen, Groningen (0.32km)  -  Filmpje pakken? Bezoek dan Pathé Groningen. Bekijk de nieuwste films in een van de negen zalen.

elke dag geopend 

Hanzewandeling Groningen

groningen, Groningen (0.33km)  -  Als je goed oplet, ontdek je al wandelend door de oude Hanzestad Groningen allerlei nieuwtjes.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vismarkt Groningen