Dickens Room

Dickens Room

Charles Dickens heeft een speciaal plaatsje in Bibliotheek Haren. Een omvangrijke collectie boeken van en over de beroemde Engelse auteur ligt hier opgeborgen in de Dickens Room.

Alleen de in negentiende-eeuwse stijl ingerichte kamer is al een bezoekje waard! Verschillende leeskringen in Haren maken gebruik van deze ruimte en is er één keer per jaar een reeks lezingen over Dickens. Tijdens openingstijden van de bibliotheek is de ruimte voor iedereen toegankelijk. De boeken zijn niet te leen. De Dickens Room is een officiële trouwlocatie. Een bijzondere plaats voor het ja-woord! Wie een bijzondere ambiance zoekt voor een kleine presentatie of zijn verjaardag op een bijzondere, exclusieve locatie wil vieren kan ook terecht in de Dickensroom. Ook voor vergaderingen of andere besprekingen is de Dickensroom te huur.

Dickens Room in Haren leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dickens Room

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.