groningen kinderen

Groningen Kinderen (24)

Openluchtzwembad Hoogkerk

GRONINGEN, GRONINGEN - Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

vandaag nog gesloten, geopend 5 mei t/m 2 september, van 07:00 uur tot 19:30 uur

entree vanaf € 4,50

peuters gratis

De Groningse kinderboekhandel

GRONINGEN, GRONINGEN - In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

's zondags gesloten

entree gratis

Speelgoedwinkel Toy Toy

GRONINGEN, GRONINGEN - De geur van oude boeken, muziek van vroeger en op de schappen prachtig speelgoed van vroeger. Bij speelgoedwinkel Toy Toy waan je je even helemaal in grootmoeders tijd. Deze winkel in het leukste straatje van Groningen biedt prachtige ouderwetse...

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Zwembad De Parrel

GRONINGEN, GRONINGEN - Volwassenen kunnen lekker baantjes trekken en aquajoggen in zwembad De Parrel en kinderen kunnen hier zwemlessen volgen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,90

kinderen vanaf € 4,20

peuters gratis

Humphrey's Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Zin in gamba's, gerookte zalm of een heerlijk toetje? Bij restaurant Humphrey's in Groningen staat het allemaal op de menukaart. Lekker dineren op een top locatie aan de gezellige Vismarkt!

elke dag geopend

entree vanaf € 26,95

Het Nederlands Stripmuseum

GRONINGEN, GRONINGEN - Wist je dat er in de prehistorie ook al strips werden gemaakt? Ga mee op reis en neem een kijkje in de ateliers van bekende striptekenaars in het Nederlands Stripmuseum in Groningen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 8,95

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Primark Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Ook in het noorden van Nederland is een Primark te vinden. De Ierse kledingketen krijgt steeds meer filialen in Nederland. Het concept van Primark is eenvoudig: low budget-kleding voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen.

elke dag geopend

Van de redactie